گوناگون

وقتی مرزهای «مدل مو» در آمریکا جابه‌جا شد(+عکس)

دهه ۱۹۸۰ دهه‌ای بود که با افراط و تفریط، اظهارات جسورانه و احساس «هر چیزی قابل‌قبول است» تعریف میشد. این گرایش هیچ کجا به اندازه مدل‌های موی اغراق‌شده و حجیمی که آن دوران مد شده بود، مشهود نبود. 

به گزارش جالبینو، برای زنان دهه ۸۰، موهای حجیم فقط یک مد نبود، بلکه یک پدیده فرهنگی و نماد اعتماد به نفس، فردیت و یک نگرش کلان بود.

وقتی مرزهای «مدل مو» در آمریکا جابه‌جا شد

این دهه، عصر طلایی موزیک ویدیوها بود و ستارگانی مانند مدونا، سیندی لاپر و گروه‌های متال آن زمان تأثیر زیادی بر روند مد و زیبایی داشتند. این نمادهای فرهنگ پاپ فراتر از حد معمول بودند، نه تنها خودشان بلکه مدل موهایشان! 

همه زنان به دنبال تقلید از سبک موی وحشی و بی‌دغدغه سلبریتی‌های مورد علاقه‌شان بودند و همین شیفتگی منجر به شکل‌گیری موجی از مدل‌های موهای عجیب و غریب، مجعد و حجیم شد. 

وقتی مرزهای «مدل مو» در آمریکا جابه‌جا شد

قطعا داشتن چنین مدل موهای عجیبی به چیزی بیش از یک شانه نیاز داشت. این دهه شاهد انفجار محصولات جدید مربوط به مو بود که داشتن حجم و استحکام لازم برای آن ظاهر نمادین را آسان‌تر از همیشه کرده بود. 

اسپری مو و ژل به اصلی‌ترین مواد در همه حمام‌ها تبدیل شدند و برندها برای ارائه بهترین نگهدارنده‌های حالت مو با هم رقابت می‌کردند. 

وقتی مرزهای «مدل مو» در آمریکا جابه‌جا شد

آکوا نِت، به ویژه با موهای حجیم مترادف شد و قدرت افسانه‌ای آن به زنان کمک کرد استایل‌شان با وجود باد و باران و هر چیز دیگری که زندگی سر راهشان قرار میداد، حفظ کنند. 

ابزارهای مو نیز روی جنون مدل موی حجیم اثر گذاشتند. برای ایجاد موج‌ها و بافتی که معرف مد روز باشد، بیگودی و اسباب فر کردن مو ضروری بودند. 

وقتی مرزهای «مدل مو» در آمریکا جابه‌جا شد

و نباید شانه مخصوص حجم دادن را فراموش کنیم، ابزاری ساده اما ضروری برای حجم دادن به موها. 

دهه ۱۹۸۰ زمانی بود که رسانه‌ها و تبلیغات نیز اثر قابل‌توجهی بر روند مد و زیبایی داشتند. مجلاتی مانند Vogue، Cosmopolitan و Seventeen مرتب تصاویر مدل‌ها و افراد مشهور را با موهای حجیم روی جلد و در نشریات منتشر می‌کردند. 

وقتی مرزهای «مدل مو» در آمریکا جابه‌جا شد

تبلیغات تلویزیونی مربوط به محصولات مو نیز این مد را بیشتر تقویت می‌کردند. برندهایی مانند L’Oréal، Clairol و Revlon کمپین‌های تبلیغاتی گسترده‌ای را راه‌اندازی کردند که هدفشان به نمایش گذاشتن مزایای شامپوهای حجم‌دهنده، نرم‌کننده‌ها و محصولات حالت‌دهنده‌شان بود. 

در این تبلیغات معمولاً زنان پر زرق و برق با مدل موهای بزرگ اغراق‌شده نشان داده میشد که با اعتماد به نفس راه می‌رفتند و این تصور را تقویت می‌کردند که موهای یک زن افتخار اوست. 

وقتی مرزهای «مدل مو» در آمریکا جابه‌جا شد

حتی فیلم‌های رده‌ی نوجوان مانند «شانزده شمع» و «زیبا در لباس صورتی» با حضور بازیگرانی مانند مالی رینگوالد با موهای حجیمی که هم مد روز بود و هم نوجوانان شیفته آن بودند، بر مخاطبان جوان‌تر اثر می‌گذاشتند. 

آن مدل موهای بیش از اندازه بزرگ، نماد زمانی بودند که همه چیز بزرگتر و جسورتر بود، از اپل سرشانه‌ها گرفته تا مدل موها. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا